TVINN-internett

Tollvesenets startside for internettfortolling

Velkommen til Tollvesenets internettfortolling

Dette er en forenklet løsning for fortolling hvor du som privatperson kan fortolle varer på din hjemme-PC. I utgangspunktet kan de fleste vareslag fortolles her, med unntak av restriksjonsbelagte varer slik som alkohol, tobakk, matvarer, kjemikalier, medisiner, våpen osv. Det er dessuten bare varer med verdi mellom NOK 350,- og 3 000,- som kan fortolles. Dette fordi varer med verdi under NOK 350 er tollfrie, og fordi varer med verdi over NOK 3000,- må fortolles og registreres særskilt på grunn av handelsstatistikken.

Betaling av toll og avgifter skal skje med betalingskort. Du kan benytte VISA eller Eurocard/Mastercard.

Registrering

Før du kan foreta en fortolling må du registrere deg som "kunde" hos Tollvesenet. For å sikre at krav om toll og avgifter blir rettet mot riktig person, må du sende oss fødselsnummer, navn og e-postadresse. Dette kan du gjøre nedenfor, klikk på "Register meg". Etter ca en uke vil du motta et brev fra Tollvesenet med opplysninger om ditt passord. Fordi vi av sikkerhetsmessige grunner sender deg passordet med brev og dette kan ta ca en uke, er det lurt å registrere seg på forhånd og ikke vente til varene ankommer landet.

Har du allerede registrert deg og ønsker å foreta en fortolling, klikk på "Innlogging".

Trenger du informasjon om fortolling sjekk Tollvesenets velkomstside her, eller kontakt Tollvesenet på e-post: post@toll.no